Strmeň Cup - I. krajské finále

08.11.2008 19:53

Po pěti "místních" turnajích na Kavárce přišlo na řadu i I. krajské finále konané ve Střelicích u Brna (tj. skoro za rohem). Prostory Sokolovny byly velké a pro tento turnaj plně dostačující. Personál byl milý a vstřícný, a pokud tu někdy v budoucnu ještě nějaký turnaj bude, tak se budeme těšit a určitě přijedeme zase.

Za náš tým se kvalifikoval pouze Mazel a Martina. Chlapský turnaj začínal již dopoledne a tak Mazel vyrazil sám. Při rozhazování to ještě šlo, ale při turnaji samotném již tolik ne; zvonky zvonili prakticky jenom soupeřům a tak výsledek A - B - domů byl celkem logickým vyústěním.

Po obědě dorazila i Martina. Té to při rozhazování nešlo, na začátku turnaje to ale také měla obráceně a ve "skupině smrti" (Blanka Vojtková, Markéta Abadžievová, Martina Chudá, Kája Farná, Zuzka Šiborová) první hru jasně ovládla. Ve druhé byla hra horší, ale výsledek stejný - opět výhra. Pak narazila na Zuzku Šiborovou a po oboustraně dobré hře prohrála 2:1. K postupu do finálové skupiny však potřebovala výhru, o kterou se měla poprat s Mácou. Ta však zahrála nad očekávání dobře a na úkor Martiny poustoupila.

 

Zpět