Strmeň Cup - 4. a 5. kolo

14.03.2009 22:58

Po týdnu tu byly poslední dvě kola Strmeně. Opět přišli borci ze Střelic a opět se ukázali v dobrém světle.

Do prvního turnaje se prezentovalo 15 hráčů. Nečekaně však šli doleva velcí favorité (a finalisté minulých dvou turnajů - Tuha, Petiška i Martin) a ani tam se jim příliš nedařilo a záhy byli venku a čekali na druhý turnaj. Na pravé straně se dařilo nejlépe Buckinovi a Ivetě. Do celkového finále se probojovala Iveta. Buckin čekal na vítěze levé strany. Tím se stal Přema, ve finále béčka však už na dobře hrajícího a hlavně zavírajícího Buckina nestačil. V celkovém finále už Iveta na rozjetého Buckina nestačila a prohrála. Pořadí v prvním dnešním turnaji tedy je Buckin, Iveta a třetí Přema.

Druhý turnaj začal tradičně ještě před koncem prvního. K 15 hráčům z prvního turnaje přibyl ještě jeden a tak byl plný pavouk bez volných postupů. Petiška opět překvapivě zahájil svůj boj prohrou a dostal se na levou stranu. Na pravé straně je to boj Střelic a Bosonoh, konkrétně Udina a Buckina. Ve finále áčka jsou lepší Bosonohy a Buckin tak jde (stejně jako v prvním turnaji) čekat na nejlepšího z poražených. Tím je překvapivě Petiška, který po první prohře porážel všechny, kteří se mu postavili do cesty. Stejně dopadl i ve finále s Buckinem. V celkovém finále už rozházeného Petišku nezastavil ani kapitán bosonožského týmu. Tímto se stal vítězem Petiška, druhý je Udin a třetí Buckin. Na tomto posledním turnaji se hrálo i o ceny, které z valné většiny daroval PUSCHKIN (trička, kšiltovka, ponožky a samozřejmě láhve se "šťávou").

Po vyhlášení vítězů a předání cen za poslední turnaj následovalo ještě vyhlášení a předání pohárů za celkové umístění za pět odehraných turnajů. Celkovým vítězem se stal Martin, druhým byl Buckin (i díky dobrým hrám v posledních dvou turnajích) a třetí opět bosonožský hráč - Udin.

Zpět