Strmeň Cup - 2. a 3. kolo

07.03.2009 22:23

Dnes se konaly dva turnaje série Strmeň. Prezentace byla od tří hodin, a tak když těsně po třetí bylo vše nachystáno a nikde nikdo, docela jsem se o účast bál. Ve čtvrt na čtyři však jako mávnutím kouzelným proutkem byla hospoda téměř plná.

Do prvního turnaje se přihlásilo 15 hráčů, na pravé straně se nejlépe dařilo domácímu Martinovi a střelickému Petiškovi (interně přejmenován na Eduarda), celou levou stranou se až do finále této strany probíjel další borec ze Střelic - Milan Halouzka. Tam mu ovšem stopku vystavil Eduard, který se vrátil Martinovi do finále. A rozehrán mu porážku z finále "A-strany" dvakrát oplatil a stal se vítězem prvního dnešního turnaje. Druhý tedy Martin, třetí Milan Halouzka.

Druhý turnaj začal před finálem toho předchozího. Opět se přihlásilo 15 hráčů. V "Áčku" se opět nejlépe dařilo Martinovi, ve finále pravé strany ho tentokrát doplnil Tuha. Do finále "Béčka" se probojoval střelický hráč Buckin, zde však nestačil na Tuhu a neoplatil mu tak porážku. Tuha zopakoval výkon Petišky z prvního turnaje a Martina dvakrát porazil. Stal se tak vítězem turnaje č. 2. Druhý opět Martin, třetí Buckin.

Poslední dva turnaje se konají již další sobotu (14.3.), tentokrát budou ceny pro nejlepší, navíc poháry pro první tři hráče, nejlepší ženu (mimo toto pořadí) a nejlepšího neregistrovaného hráče z celkového pořadí za všechny turnaje.

Zpět