Sranda turnaj v Bosonohách na hřišti

08.05.2008 21:12

Při našem posledním ligovém zápase s Bráchama jsme se domluvili na turnájku u přiležitosti volného dne.

Sešlo se 12 hráčů a hrálo se na 2 terčích, takže to celkem odsýpalo. Z našich měl volný los jenom kapitán, nejtěžší los měla asi Martina, která narazila na Maru Šroma. Ten opět jako při lize se štěstím vyhrává. Mazel v pohodě vyhrává s Frantou Studýnkou, Zlatíčko doplácí na nepřesnosti v koncovce a prohrává s Dallasem.

Kapitán pak prohrál s Marou Šromem a Mazel se v dalším zápase po prohře s Lenkou Liptákovou také dostává do B, a tak došlo i na "bratrovražedné souboje" s vlastními spoluhráči. Zlatíčko prohrál s kapitánem, Martina s Mazlem. Bohužel, dnešní výkony stačili oběma pouze na páté místo.

Vítězství v turnaji po nejdelším možném finále patří Robinovi, druhá Lenka Liptáková, třetí Dallas.

Po skončení začaly náhodně losované dvojice. Šest dvojic bylo rozděleno do dvou skupin po třech, Mazel hrál se Šeďasem a ve vyrovnané skupině i po jedné výhře dál nepostoupili. Kapitán s Robinem i přes velké ambice skončili v semifinále, Martina s Dalasem taktéž. Zlatíčko hrál s Marou, a když dokázal zahrát aspoň standard, tak vyhráli. Bohužel ve finále byli lepší Přema s Lenkou.

Na turnaji byla dobrá zábava, doufám, že se další takovýto turnaj uskuteční ještě před začátkem dalšího ročníku ligových soutěží.

Zpět