Region u Kolečka

10.05.2008 21:38

Dnes se konal Regionální master, tentokrát u Kolečka. Stejně jako minule se i dnes začínalo dvojicemi. Martina se dopředu domluvila s Lenkou Pospíšilovou, Mazel se hned po příchodu dostal k "volnému" hráči pro dvojice, Jirkovi Fendrychovi z týmu Bystřičáci.

Martina s Lenkou měli volný postup - poté hráli s Blankou Vojtkovou a Kájou Farnou, tam prohráli a šli do B. Vlevo narazili na Lenku Liptákovou s Janou Vašíčkovou a tento zápas vyhráli. V dalším zápase prohráli s Mrňou a Simonou Kothánkovou. Celkově čtvrté místo ze 6 dvojic.

Mazel s Jirkou vyhráli první zápas se soupeři z Lizards Lutěnice celkem jasně. Druhý zápas s Dušanem Jílkem a ..... už byl vyrovnanější. Ve druhém legu to Mazlovi přestalo jít, a přes vysoké náhozy Jirky si na dabl nehodil, neboť díky Mazlovi nemohl. Ve třetím legu se však Mazel jakž takž zmátořil a leg společně s Jirkou vyhrál. Další zápas na pravé straně již byl ve prospěch soupeřů, Jirky Vorsy s Martinem Rýparem. V béčku pak čekali Jirkovi týmoví spoluhráči, kteří se na něj pěkně vyhecovali a nedali "náhodně" složené dvojici žádnou šanci. Celkově deváté místo z 22 párů.

V jednotlivcích neměl Mazel dobrý los. První zápas Mara Šrom. Mazel bez šance, vůbec si na dabla nehodil. Druhý zápas Antl - první leg zavírá vysokým zavřením 90. Druhý leg pro Mazla po několika minutých dablech. Rozhodující hra opět za Antlem po zavření 80. Celkově 25. místo z 38.

Martin hrála předkolo s Lenkou Hrubou, to vyhrála 2:1. V dalším zápase prohrála s Mácou. Osudným bylo neproměňování dablů. V béčku se opět dostala k Lence Hrubé. Odveta se nekonala. Opět vyhrála Martina. V dalším zápase hrála Martina s Kájou Farnou. Po vyrovnané hře přišli opět slabší dably a tak Martina skončila pátá z 10.

Nebylo nutné čekat na nějaké vyhlašování a tak jsme spěchali koukat na hokej :-)

Zpět