3.kolo - DC Rychlé šipky Bosonohy - DC Kolečko B

12.10.2008 21:21

Po týdnu jsme se opět sešli na lize. Všichni jsme pogratulovali novopečenému otci, poté jsme již znavení (náročné oslavy, noční směny i brzké vstávání některých z nás) začli hrát.

Soupeři sice přijeli v šesti, ale první půlku se napsali pouze čtyři z nich. Už jsme si mysleli, že pokračuje trend z předchozího týdne, tj. dobrá hra, ale dably nikde, když náš první bod zařídil kapitán zlepšenou hrou v rozhodujícím legu. Další bod přišel ve dvojicích, po půlce tedy 2:4. Ani v dalších jednotlivcích nebyl výsledek pro nás příznivý a skore 2:5 pro soupeře vypadal na náš debakl. Potom ovšem přišla šňůra našich 4 bodů a otočení na 6:5 a minimálně remíza pro nás. Závěrečná hra se příliš nepovedla a následoval "vláček". Soupeři hráli vyrovnaně a při jejich zavření byli všichni pod 100 body. Narozdíl tomu u nás byly rozdíly viditelnější. 2 hráči nad 150 bodů a 2 hráči na dablu, ale zavírat nemohli.

Bod je pro nás dobrým výsledkem a jsme s ním spokojeni, protože jsme ani ten nečekali. Děkujeme soupeřům a těšíme se na zápas u nich.

Zpět