26.kolo - DC Bráši "A" Bosonohy - DC Rychlé šipky Bosonohy

04.05.2008 18:11

V letošním posledním ligovém kole nás čekalo "bosonožské derby". Nám už o nic nešlo - ani výhra ani prohra by nás z našeho krásného osmého místa nikam nedostala.

Sešli jsme se v hospodě na hřišti a po krátkém rozházení následoval zápas. Nejprve náš kapitán porazil jedinou hráčku bráchů, po té Mara Šrom porazil jedinou naší ženu, ikdyž tento druhý zápas musel zavřít v rozhodujícím legu přes sto, aby neodešel poražen. Následující dva zápasy jsem moc šancí neměli, Robin i Přema hráli výborně. Dvojice šli za náma, v kriketu naši hráči netrefovali ani jednoduchá čísla a prohráli. Stav po půli 4:2.

V dalších singlech bylo střídavě oblačno, Bráši náskok zvýšili a my vzápětí snížili. Abychom dnes bodovali, tak jsme potřebovali vyhrát dvojice. Bohužel se to nepodařilo a poslední kriket pro to nebyl vůbec důležitý a prohráli jsme i ten. Letos se nám proti Bráchům z Bosonoh příliš nedařilo, formu ukázali především Mara s Robinem, kteří hráli na výbornou i po celou sezonu. Můžeme jim tak pogratulovat ke třetímu místu.

Zpět